Een ruime bus of verhuiswagen huren in Boxmeer

Autoverhuur via Haefkens Autoschade

Gaat u naar een andere woning verhuizen of heeft u zakelijk iets te vervoeren? Dan huurt u bij Autohopper autoverhuur in Boxmeer voor een scherpe prijs een bus. Wij bieden een aantal bestelbussen aan in diverse formaten. En in al onze bussen mag u met een normaal B-rijbewijs rijden.

In onderstaand overzicht kunt u makkelijk (24/7) een auto reserveren of prijsberekening maken. Heeft u liever telefonisch contact? Bel dan naar 0485-385588.

Kies hier uw bestelbus of verhuiswagen 

Bus huren zonder addertjes onder het gras

Wilt u een bestelbus huren, maar toch niet teveel geld uitgeven? Dan bent u bij Autohopper Autoverhuur in Boxmeer aan het juiste adres. Autohopper is een landelijke verhuurformule met meer dan 110 vestigingen in het land. Deze no-nonsense autoverhuurder maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een nieuwe representatieve auto of verhuisbus te huren.

Wilt u meer informatie over onze bestelbussen of heeft u maatwerk nodig? Neem dan gerust contact op via 0485-385588 of mail maar autohopper@autoschadehaefkens.nl.

Komt u uit Sint Anthonis, Boxmeer, Oploo, Rijkevoort of Wanroij? Dan kunt u ons makkelijk vinden aan de Boxmeerseweg 25 in Sint Anthonis, Autoschade Haefkens.

Meld nu uw autoschade

➜ 24/7 bereikbaar via WhatsApp

➜ Of per e-mail

U ontvangt binnen 24 uur gratis en vrijblijvend een opgaaf van de herstelkosten!

Dit zeggen anderen over ons

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. En dat werpt zijn vruchten af, want wij behoren van de 2.000 schadeherstellers op Fixico tot de top 25 best beoordeelden! Onze uitgevoerde werkzaamheden worden, door meer dan 170 reviews, gemiddeld beoordeeld met een 9,5. 

➜ Lees hier alle reviews

Hét adres voor professioneel autoschadeherstel.

Haefkens Autoschade
Boxmeerseweg 25
5845 ET Sint-Anthonis
Nederland

info@autoschadehaefkens.nl
☏ 06 - 134 11 622

Openingstijden
Ma t/m vr:
 8:00 – 18:00 uur
Za: 9:00 – 14:00 uur
Buiten deze tijden alleen op afspraak