Wij gaan door tot het goed is

Over Haefkens Autoschade

Waar het begon

Dankzij het schadeherstelbedrijf van zijn vader had Job Haefkens al jarenlange ervaring in het herstellen van autoschade. Job werkte met plezier voor zijn grote bedrijf dat 22 medewerkers in dienst had, totdat hem in 2003 een zware hersenbloeding trof. Na zijn herstel gaf hij 10 jaar leiding bij een autodemontagebedrijf en gaf les voor onder andere ATG en Stiba. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan! In 2014 besloot Job weer de overstap te maken naar het autoschadeherstel en startte hij zijn eigen, onafhankelijke schadeherstelbedrijf: Haefkens Autoschade. Een bedrijf dat inmiddels tot de top van de schadeherstelbedrijven hoort en bekend staat om haar kwaliteit, kennis en expertise.

Frisse kracht 

Om als schadebedrijf toekomstbestendig te zijn, dat vraagt investeren in kennis en apparatuur. Dat doet Job Haefkens niet alleen voor zichzelf, maar ook voor beoogd opvolger Marc Bouwman. De intrede van Marc in het bedrijf tekent de menselijkheid van Haefkens Autoschade. Job Haefkens: “Marc kwam drie jaar geleden bij me met de vraag of hij mij kon helpen, omdat hij het niet naar zijn zin had bij het schadeherstelbedrijf waar hij werkte. Hij mocht daar niet spuiten omdat het hem niet werd toevertrouwd. Bij mij mocht hij het proberen. De eerste keer ging best aardig, de tweede keer ging het mis, maar daar heeft hij van geleerd. Inmiddels is doet Marc de beste spuitwerkzaamheden die ik in mijn carrière ben tegenkomen.” Marc weet wat er omgaat in het bedrijf en is inmiddels mede-eigenaar. Zodra Job Haefkens ermee stopt, zal Marc Haefkens Autoschade overnemen.

Samenwerken voor beter resultaat

Wij werken samen met diverse partners om iedere dag het beste resultaat voor onze klanten te kunnen leveren. Zo zijn we aangesloten bij FOCWA: de branchevereniging voor ondernemers in de wagenbouw. Met Nieck-Jan Boschman is Job Haefkens tevens actief in de stichting Onafhankelijk Schadeherstel, waarin achttien onafhankelijke schadeherstelbedrijven zich hebben verenigd. Daarnaast kennen wij een jarenlange samenwerking met regionale garagebedrijven en dealers.

“Wij hebben zelfs klanten uit Köln. Wij zijn vereerd dat deze mensen tientallen Duitse en Nederlandse Schadeherstellers voorbij rijden omdat ze willen dat Haefkens Autoschade de reparatie uitvoert.”

Dit zeggen anderen over ons

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. En dat werpt zijn vruchten af, want wij behoren tot de top 25 best beoordeelde schadeherstellers op Fixico! Wij worden beoordeeld met gemiddeld een 9,5.

➜ Lees nu alle reviews

Regel het direct

➜ 24/7 bereikbaar via WhatsApp

➜ Of per e-mail

U ontvangt binnen 24 uur gratis en vrijblijvend een opgaaf van de herstelkosten!

Hét adres voor professioneel autoschadeherstel.

Haefkens Autoschade
Boxmeerseweg 25
5845 ET Sint-Anthonis
Nederland

info@autoschadehaefkens.nl
☏ 0485 - 385 588

Openingstijden
Ma t/m vr:
 8:00 – 18:00 uur
Za: 9:00 – 14:00 uur
Buiten deze tijden alleen op afspraak

✔ 24/7 bereikbaar via WhatsApp